• English Week

  English Week

  La nostra “English Week” és el producte estrella de Grupos Organizados. És una estància centrada en la pràctica de l’anglès per parts dels alumnes amb els nostres monitors nadius, mitjançant una intensa convivència amb aquests al mateix temps que la realització d’una infinitat d’activitats en el medi natural

  Leer más
 • Allotjament

  Allotjament

  Grupos Organizados treballa en dos centres els quals, tant l’un com l’altre, es troben en contacte directe amb el mar i la muntanya. Aquesta qualitat és primordial per nosaltres. La pràctica de l’anglès en un marc natural com són la costa del Maresme o la Costa Brava es converteix en quelcom molt més amè i divertit.

  Leer más
 • Summer Camp

  Summer Camp

  Perquè anar fora a aprendre anglès sota la pluja a preus Anglesos! Queda't aquí, practica i aprèn anglès com mai amb monitors nadius, amb clima d'aquí i PREUS D'AQUÍ! No paguis més per menys!

  Leer más
 • Monitors

  Monitors

  Som especialistes en crear un context y entorn humà de diversió continuada en el qual els nens i nenes es veuen “dolçament obligats” a parlar en anglès. Els nostres monitors, els quals només parlen anglès al no saber parlar castellà ni català , són l’eina central per poder assolir el nostre objectiu principal.

  Leer más
 • Activitats

  Activitats

  Grupos Organizados realitza multitud d’activitats esportives i lúdiques per que així la diversió no pari mai, ara el que mai para amb nosaltres és l’anglès.

  Leer más
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Cercar a la web

 • RESERVES
 • OFERTES
image
Omple el formulari de contacte i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per fer la reserva
image
Omple el formulari de contacte i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per fer la reserva.
OFERTA ESPECIAL ENGLISH WEEK 2016:

Grupos Organizados per aquesta propera temporada 2016 fa una oferta especial per tots aquells grups que vinguin a fer la nostra ENGLISH WEEK les següents setmanes: MARÇ: 7-10 i 28-1.

Així, els grups que vinguin aquestes dates tindran el preu especial de 210€ per nen/a! 20€ menys!

Darreres noticies

L’escalada, un esport per a viure a GO

Captura de pantalla 2016 07 06 a las 11.49.31

Un dels molts esports que practiquem a GO és l’escalada. L’adrenalina de pujar petits esglaons i veure els teus companys cada cop més petits a la terra et fa sentir molt realitzat. Una sensació i una oportunitat única per viure-la a GO.

Step by step

Primer un peu, després l’altre, una mà, l’altre i així fins fer-te amb l’objectiu: arribar a la part més alta. Els participants sempre baixen amb un somriure d’orella a orella i és que s’ho passen d’allò més bé.

Combinar l’espai natural amb l’escalada indoor és una activitat que et deixarà la boca ben oberta.

L’escalada té el seu origen a les activitats derivades del muntanyisme. Segles enrere es considerava com un mitjà d’entrenament pels recorreguts de muntanya. Va ser a partir del segle XIX que va néixer a Alemanya i Anglaterra com una activitat totalment independent. 

Pots consultar com fem escalada a GO

Avantatges de GO

20160417 175225

A Grupos Organizados intentem oferir programes diferents i especialitzats. Avui volem resumir les avantatges de venir i gaudir una setmana amb el nostre equip.

 1. Immersió lingüística: Totes les activitats són en llengua anglesa.
 2. Monitors natius: Arribats des de Irlanda.
 3. Programes especialitzats: Cada grup s’estudia segons l’edat i es gaudeix d’un programa especialitzat.
 4. Programa nocturn: No només hi ha activitats durant el dia, també aprofitem la nit!
 5. Esports d’aventura: escalada, tiro amb l’arc, excursions per la naturalesa...
 6. Esports nàutics: kayak, paddle surf, snorkel...
 7. Allotjament en Bungalows i Buffet lliure.