La nostra English Week va dirigida a tots aquells col·legits o instituts de Catalunya i Espanya que vulguin aprofitar la sortida de fi de curs dels seus alumnes; des dels últims cursos de primària fins el batxillerat, per que amés de gaudir d’una experiència inoblidable amb els seus amics practiquin l’anglès d’una manera única e irrepetible.

A quien VA DIRIGIDO WEB NUEVAAquest és el motiu pel qual Grupos Organizados sempre es comunica directament amb els departaments d’anglès de les escoles a instituts, ja que són els mestres i professors d’anglès els que realment poden entendre aquest valor afegit que ofereix la nostra English Week. I són ells els que tenen aquest interès real de que els seus alumnes puguin experimentar el fet de viure la llengua anglesa d’una manera diferent, en un context d’amistat i diversió que farà que l’alumne vegi l’anglès amb uns altres ulls.

També treballem directament amb les Associacions de Mares i Pares dels col·legits a instituts ja que en molts casos són els mateixos pares que veuen molt interessant el producte que estem oferint pels seus fills i filles.

En definitiva, Grupos Organizados ha creat tot allò que un nen o nena i els seus Mestres/Professors i els seus pares podien desitjar comprimit en una setmana meravellosa, en la qual els alumnes aprenen a viatjar, conviure, jugar, cantar, ballar i moltes coses més tot en anglès.