ACTIVIDADES1 WEB NUEVAGrupos Organizados realitza multitud d'activitats esportives i lúdiques per que la diversió no pari mai, ara el que mai para amb nosaltres és l'anglès!

Cadascun dels nostres centres te les seves activitats, unes són comunes als dos i d'altres exclusives de cada centre. Nosaltres introduïm les diferents activitats depenent del centre i del programa de cada grup, però tot està pensat per poder treballar la llengua anglesa des de diferents perspectives ja que permeten un alt grau d'interès, motivació i participació per part dels alumnes. 

Totes les nostres activitats estan portades a terme per personal professional del món de les activitats fisico-escportives en el medi natural i amb monitors de grup més dedicats a la llengua anglesa.

Les nostres activitats es duen a terme sota la més estricta legalitat, complint la normativa europea vigent en tots els àmbits; amés de comptar amb totes les pòlisses d'assegurances de responsabilitat civil, i de les activitats en si mateixes. Cadascuna de les nostres sessions d'activitats fisico-esportives en el medi natural està precedida d'una classe teòrica en anglès. Així els nens i nenes es familiaritzen amb el vocabulari específic necessari per poder realitzar l'activitat el màxim en anglès que sigui possible. Cal tenir en compte que en aquestes activitats la seguretat sempre està per sobre de la pràctica de l'anglès.

ACTIVIDADES 2 WEB NUEVALes activitats són:

  • ESPORTIVES

Aquestes activitats bé siguin al mar o la muntanya sempre són les nostres activitats estrella, i les que sense cap mena dubtes agraden més als nens i nenes. Esports Nàutics: Kayak, Pedalo, Snorkelling, Boat Ride, body boards... Esports d'aventura: Tirolina, Escalada, Tir amb arc, Tir amb escopetes d'aire comprimit, parc en altura, montar a Cavall/Burro.

  • LÚDIC-ESPORTIVES

Aquest grup d'activitats es centren més en el que és el joc ensí mateix i en el treball en equip. Són: Jocs de solució de problemes, construcció de balses, Orientació, Jocs de platja, Jocs de piscina, Excursions, Shops and shopping.

  • LÚDIC-LUNGÜÍSTIQUES

Aquestes activitats són projectes realitzats totalment en anglès i que tenen la pràctica real de l'anglès com a protagonista principal. Els nens i nenes hauran de treballar diferents aspectes de la llengua de manera individual o en grup.
ACTIVIDADES3 WEB NUEVASempre enfoquem aquestes activitats en un context i entorn de manera que no tinguin res a veure amb la dinàmica que normalment tenen les classes d'anglès als centres escolars o instituts. Sempre treballem mitjançant els balls, la música, els rols i els centres d'interès que sempre diverteixenalsalumnes.
Tot això ens permet arribar a tots els nens i nenes mitjançant multitud de canals: psicomotriu, musical, ... treballant les seves intel·ligències múltiples en tot momento.

  1. Song and dance: Els alumnes aprenen balls i coreografies de cançons que estan de moda i que a tots els agraden. També aprendran la lletra de cançons i a cantar-les.
  2. Sketches and role plays: Els alumnes prenen a representar petites escenes de la vida quotidiana que amés de l'anglès pròpiament , treballen un aspecte moral i humà. Els nens i nenes aprenen un petit paper adequat al seu nivell i edat. Després es disfressen i actuen.
  3. Projects: Son projectes en anglès que realitzarà tot el grup junt. L'objectiu és fer que els alumnes practiquin l'anglès en totes les seves facetes: parlat, escrit, escoltat i llegit. Els projectes es decideixen tenint en compte l'edat del grup i els seu nivell d'anglès.
  • DISCOTECA. Cada nit de 21.30 a 11.45 hi ha música pels grups amb la participació d'alguns dels monitors. Creem un sistema rotatiu per que cada nit hi hagi monitors a la discoteca per animar i motivar als nens i nenes per que ballin i no parin de parlar en anglès! Un cop a la setmana els monitors de Grupos Organizados fan per tots els grups un "Monitor's show" en el qual tots hi participen. En aquest espectacle que apassiona a tots els nens i nenes els monitors realitzen els diferents balls que han ensenyat als nens i nenes , i moltes coses més.

DESCARREGAR PROGRAMA SETMANAL ENGLISH WEEK