QUANTES HORES D’ANGLÈS REBRÉ?

EL INGLÉS WEB NUEVAAquesta és una pregunta difícil de respondre per Grupos Organizados ja que nosaltres vivim en anglès.

Des del moment que els alumnes baixen de l’autobús o tren són rebuts amb un “hello my name is...” fins que marxen amb un “ by,by, it’s been a great week...”. Amb això volem fer entendre que els nostres alumnes viuen totalment immersos en un context de comunicació en anglès que només s’atura en les estones lliures que donem als nens i nenes el mig dia, en les quals els responsables són els mestres i professors.

Així podem dir que cada nen i nena que ve a Grupos Organizados ve a viure en anglès durant un mínim de 7 hores al dia, ja que els nostres monitors de grup son nadius i no saben parlar altra cosa que no sigui anglès, i el programa diari amb els alumnes és de: 3 hores pel matí + 4 hores per la tarda. I no estem contant la quantitat d’hores que els nens i nenes passen amb els seus monitors fora del programa a la discoteca, a la piscina, jugant a ping pong, o simplement assentats parlant anglès sobre qualssevol cosa.

D’aquesta manera podem dir que l’estada amb Grupos Organziados és una immersió total en la llengua anglesa per part de cada nen i nena que ve, ja que absolutament tot el que es fa , viu i experimenta a Grupos Organizados serà en anglès.

TENIM EN COMPTE ELS NIVELLS D’ANGLÈS?

Cada grup que arriba te un programa pensat per la seva edat y nivell d’anglès. Grupos Organizados coneix el nivell del grup a través del professor/mestre i d’aquesta manera ja prepara un programa en el qual el nivell d’anglès s’adeqüi al nivell d’ aquells alumnes en concret.

L’edat no sempre és una bona consellera pel que al nivell d’anglès es refereix, ja que el que cal tenir en compte són les hores reals d’anglès que els nens i nenes reben a l’escola o institut, i no només això, sinó la qualitat d’aquestes hores.

Avui dia per exemple existeixen cada cop més escoles/instituts bilingües, en els quals s’imparteixen diferents matèries com geografia o medi natural en anglès. Això fa que els alumnes rebin moltes hores d’anglès parlat, d’anglès real, és a dir, els alumnes i els mestres/professors no parlen sobre l’anglès y del metallenguatge sinó que parlen sobre coses del món que ens envolta i de la vida en general utilitzant l’anglès com el que realment és, una eina comunicativa. Normalment en aquestes classes els alumnes han de parlar únicament en anglès, així aquests es veuen obligats a pensar en anglès i així entrar en la llengua anglesa d’una manera real.

Així ens podem trobar nens i nenes d’11 anys amb molt més nivell que d’altres nens i nenes de 16 anys. Tots aquests factors, Grupos Organizados els utilitza a l’hora de dur a terme els seus programes per que cada nen o nena que vingui gaudeixi al màxim en anglès i amb l’anglès, ja que tenim molt clar que només  aconseguint que els nens i nenes estimin l’anglès gaudint i divertint-se podrem aconseguir que l’aprenguin realment.

DIPLOMA ACREDITATIU

Cada alumne rep abans de marxar un diploma que acredita la seva estada setmanal amb Grupos Organizados signat pel director de l’empresa Christopher Bradshaw Martínez que és mestre i professor d’anglès titulat per la Universitat de Girona i l’Escola Oficial d’idiomes.