En Grupos Organizados tenim molt clar que encara que els Mestres i Professors portin als seus alumnes pel valor afegit de l'anglès. Ells els alumnes, milers de nens i nenes, volen divertir-se de gom a gom.

Grupos Organizados té les millors activitats que un grup d'alumnes pogués desitjar ja que tenim en compte tots gustos i desitjos possibles.

 

ACTIVITATS ESPORTIVES:

Esports d'Aventura: Tenim els nostres propis parcs d'Aventura Certificats per enginyers de la Generalitat en els quals es realitzen les activitats de: Escalada, Tirolina, Tir amb Arc, Tir amb Escopeta de balins, recorregut en altura.

Esports Nàutics: Tenim les nostres pròpies concessions en diferents platges en les quals els alumnes realitzen les activitats de: Caiac, Padel boards i Patí de mar. 

Aquestes activitats que impliquen un cert nivell de risc estan guiades i supervisades pel nostre equip de monitors d'activitats que en la seva majoria estan titulats en Activitats físic-esportives en el mitjà natural.

Problem Solving games: Són activitats o jocs en equip disposats de diferents maneres en els quals el grup ha de treballar de manera cohesionada i organitzada. Aquests poden ser més físics, intel·lectuals o tot junt.

Jocs de Platja: Són jocs de relleus, jocs d'equip, individuals que fan al grup tornar a la més pura infància i passar-li-ho en gran.

Jocs de Piscina: Són diferents jocs en la piscina perquè un capbussó es converteixi en un matí molt divertit.

Orientació: Tenim les nostres pistes d'orientació en les quals els xavals en petits grups i amb una brúixola i pistes han de desxifrar una paraula en anglès.

Song&Dance: Els alumnes/as aprenen coreografies i balls amb els seus monitors natius i a cantar cançons del moment en anglès.

Sketches&Role Plays: Els alumnes/as duen a terme petites i senzilles obres de teatre en anglès que sempre amaguen darrere una moralitat educativa.

Project: En la nostra English Week l'anglès sempre és el més important i així tots els grups passen un matí o una tarda amb els seus monitors natius realitzant un projecte en anglès que sempre està adequat al nivell i edat dels nois i noies.

Totes aquestes activitats estan realitzades pels nostres monitors de grup natius, de manera que es fan íntegrament en anglès.

Depèn del centre hi ha activitats específiques d'aquest centre per la seva localització: Muntar a cavall (Santa Susanna), L'excursió a la Vila Vella & Shops and Shopping (Tossa de Mar) o Rock Jumping (Tossa de mar). Cada centre té les seves peculiaritats.