SANTA SUSANNA:

Autopista de la costa C-32: Direcció Palafolls i cal agafar la sortida que diu: Calella, Pineda, Malgrat, Santa Susanna. Es creua el poble de Calella, el de Pineda i just al passar per sota un pont que indica l’entrada al poble de Santa Susanna s’agafa el voral al passar pel costat mateix del Carrfour. Un cop fet això girem a la dreta i encarem recte cap al mar. Al final d’aquest carrer es troben les vies del tren i girarem a la dreta i just al baixar la baixada a l’esquerra per passar per sota les vies. Ara es segueix la carretereta fins arribar a la porta del mateix càmping Bon Repós.

A-7: Direcció França i cal agafar la sortida Hostalric-Blanes-Costa Brava i es segueix direcció costa (Blanes- Bracelona) fins arribar a una  rotonda gran on agafarem direcció Barcelona. Desprès de passar una benzinera a cada costat cal sortir a la dreta seguint les indicacions d’un cartell que diu “Santa Susanna platges”. Passem per sota de la mateixa nacional i anem recte direcció mar fins trobar les vies del tren girarem a la dreta i just al baixar la baixada a l’esquerra per passar per sota les vies. Ara es segueix la carretereta fins arribar a la porta del mateix càmping Bon Repos.

ESTACIÓ DE TREN: El càmping de Santa Susanna te una parada de tren de la línia de rodalies de la costa just a 50m de l’entrada del càmping. La parada de tren és la parada “SANTA SUSANNA” i fa el trajecte Barcelona Sants-Maçanet Maçanes. El trajecte des de i a Barcelona és d’una hora quinze minuts més o menys. Així és possible arribar a Barcelona Sants des de qualssevol punt de Catalunya i d’allà a Santa Susanna en menys de 2 hores..


Ver mapa más grande

TOSSA DE MAR:

A-7: Direcció França, es surt a la sortida Maçanet de la selva i anem direcció Sant Feliu de Guíxols i Llagostera. A l’alçada de Llagostera a la dreta agafem la desviació cap a Tossa de Mar. Desprès de 13 km de revolts s’arriba al poble, on cal anar direcció Lloret de Mar, a 3 km trobarem l’entrada del Càmping a l’esquerra just davant d’un gran camp de futbol d’herba natural.

Per la C-32:Sortir a la darrera sortida que és Blanes. Direcció Blanes, creuem el poble seguim direcció Lloret, creuem aquest poble i sortim direcció Tossa de Mar. A uns 8 km després d’un tram de revolts trobarem l’entrada del càmping a la dreta just davant d’un gran camp de futbol d’herba natural.


Ver mapa más grande