Grupos Organizados es una empresa familiar amb molta experiència en el món de la pedagogia i la llengua anglesa. . Carol Bradshaw, la seva fundadora, com el seu cognom bé indica és anglesa i qui millor que una persona anglesa per establir les bases d'una manera d'ensenyar la llengua anglesa a espanyols després de portar més de 40 anys vivint i treballant a Catalunya. Manuel Martínez el seu marit, es va jubilar amb més de 30 anys en la docència pública, tant a l'escola com en l'institut, i la majoria d'aquests anys com a professor d'anglès.
Christopher i Elías, els fills que són els que en l'actualitat porten l'empresa Grupos Organizados, són trilingües naturals i angloparlants natius, ja que la seva mare sempre els va parlar en anglès. Tots dos han treballat i s'han titulat tant en aspectes de l'ensenyament de l'anglès com en el temps lliure, les activitats i l'esport.
Tots aquests factors han fet que Grupos Organizados sigui una empresa capdavantera en el seu sector i que enfoqui l'ensenyament de l'anglès des d'una perspectiva molt concreta i diferent a la resta.
Tenim molt clar que un nen/a mai aprendrà alguna cosa si no li interessa, i que perquè alguna cosa li interessi li ha de divertir i fer sentir bé. Al nostre país l'anglès, per desgràcia, els nens ho relacionen amb adjectius del tipus: “ quin rotllo…”, “avorrit”, “..que pal”… Ja que se sol treballar la gramàtica, el metallenguatge i altres. Nosaltres amb la nostra English Week li donem un gir total per convertir-ho en : “ que guay!!!”, “ ..quina passada!!”, “…que divertit!!!!” aquesta és la pedra angular del nostre treball, viure l'anglès oral, parlar en anglès, atrevir-se a intentar-ho i veure que és una cosa real que porta a coses meravelloses com els amics i la diversió. 
Això ho aconseguim amb un equip humà molt proper i afectuós amb els nens/as que crea amb aquests un vincle emocional meravellós des del primer moment, i el més important, parlant solament en anglès. I al mateix temps creant un context lúdic-esportiu de jocs, esports, activitats, cançons, balls… en el qual el nen/a solsament es pugui divertir. Així és com per art de màgia els nens i nenes que participen en les nostres estades ES DIVERTEIXEN I APRENEN INGLÉS SENSE ADONAR-SE. 
Aquesta és la grandesa del nostre producte, que els nens viuen l'anglès d'una manera humana i real: fan amics en anglès, juguen en anglès, ballen, canten…tot únicament en anglès. Aquest “Real English” és la màgia de Grupos Organizados.