Grupos Organizados, amb més de 25 anys d'experiència organitzant la English Week i amb més d'un mestre o professor en la família entén molt bé ho és ser responsable d'un grup d'estudiants durant 5 dies.

El professor o acompanyant per a nosaltres és molt important i sempre ho fem tot perquè se senti totalment informat de tot a tot moment i gaudi de la seva estada d'una manera tranquil·la i relaxada.

L'allotjament sempre ho disposem perquè el professor o acompanyant pugui controlar bé al seu grup. I sempre intentem, dins de les nostres possibilitats, que el seu allotjament sigui el millor possible. Mai barregem professors i professores, ni professors de diferents centres.

Durant l'estada nosaltres som responsables directes del grup d'estudiants durant un període de 6:30 h al dia (10-13 i de 15-18:30). Durant aquest període el professor o acompanyant és totalment lliure de fer el que vulgui: anar a la platja, a la piscina, de compres, a fer una passejada, corregir exàmens, preparar oposicions… no solament això sinó que en moltes de les activitats que realitzem amb els grups necessitem que els professors no estiguin amb els alumnes ja que és l'única manera que els alumnes escoltin als monitors i es comuniquin únicament en anglès.

Per a les activitats més divertides com els esports d'aventura o esports nàutics sempre acompanyen al grup però únicament per fer fotos o gaudir ells mateixos amb els seus alumnes d'aquestes activitats. Però les activitats les organitzem i guiem nosaltres a tot moment.

En els menjars els professors i acompanyants sempre tenen dret a beure el que vulguin: vi, cervesa o refresc. Però durant aquest període són els responsables directes dels seus grups ja que el nostre equip està menjant i descansant.

I a la nit, que sempre és una cosa de les quals més preocupen als acompanyants, durant l'estona de disc (21:30-23:30) nosaltres tenim monitors allí per fer ambient i parlar amb els alumnes en anglès però els professors o acompanyants són els responsables de grup. Però tots dos centres estan molt controlats i organitzats pels mateixos càmpings. Uns amb l'empresa Prosegur i l'altre amb un recinte tancat molt controlat i amb serens que no paren de fer rondes i d'assegurar-se que tot està bé.

En cas que alguna cosa no desitjat succeís tenim en tots dos centres els hospitals a prop i sempre són hospitals comarcals. Blanes en el cas de Tossa de Mar (15 minuts) i Calella en el cas de Santa Susanna (10 minuts).