TOSSA DE MAR

És un poblet considerat “paradís blau”, situat en plena Costa Brava catalana i amb milers d’anys d’antiguitat. És un diamant en brut per qualsevol visitant: ruïnes romanes, una muralla a la platja, caletes meravelloses. La cultura, diversió y gastronomia a la zona són infinites.

El càmping està situat a 3 km del poble i es dedica exclusivament a grups escolars i esportius de nens i nenes, per aquest motiu ha estat dissenyat amb una finalitat molt pràctica i recreativa. Tant els seus bungalows com les moltes zones d’esbarjo pels grups: piscina enorme, pista de futbol sala, bàsquet, mini golf, camps de futbol de gespa natural i un gran bosc en el qual Grupos Organizados realitza multitud d’activitats.

cntossaEls nostres bungalows són de 6 places i dissenyats per a grups de nens i nenes. Pràctics i resistents amb molt espai entre ells i en plena natura. Tots disposen de lavabo amb dutxa i amb una calefacció centralitzada pels mesos de menys calor. Tots de fusta. Estan disposats de manera que els Mestres/Professors puguin controlar els seus grups sense cap problema.  .

El menjar es en un fantàstic menjador al costat de la piscina en el qual els nens i nenes poden gaudir d’un self-service abundant, equilibrat i variat. I sempre poden menjar a plaer.

En ambdós centres  Grupos Organizados te els seus propis centres d’aventura construïts per nosaltres mateixos seguint sempre totes les normatives europees vigents i certificats per enginyers i fitosanitaris. De la mateixa manera tenim els respectius permisos de capitania marítima per realitza les nostres activitats relacionades amb el mar.

Tot el nostre personal relacionat amb les activitats està titulat d’una manera o una altra, per unes activitats o unes altres, i disposem sempre de totes les assegurances que calen per la nostra activitat, tant de responsabilitat civil com per les diferents activitats.