Grupos Organizados en aquests moments treballa en dos centres. Un situat a Santa Susanna a la comarca del Maresme, província de Barcelona i l’altre es torba a Tossa de Mar a la Costa Brava sud, província de Girona. Els centres estan a uns 27 Km de distància entre ells, que venen a ser uns 40 minuts en cotxe.

SITUACIÓ I ENTORN

Grupos Organizados necessita un context concret per poder desenvolupar satisfactòriament la seva filosofia i manera de tractar la pràctica de l’anglès, i per que això sigui així necessita llocs que permetin als nostres clients estar en contacte directe amb la natura, l’esport i la diversió en tot moment.  Només d’aquesta manera la pràctica de l’anglès es podrà dur a terme com nosaltres volem.

Els nostres dos centres compleixen amb escreix tots els nostres requisits. La platja, els arbres, la piscina, el sol són comuns denominadors del nostre context de treball, tant en un lloc com a l’altre.

SANTA SUSANNA

Santa Susanna és un petit poble atrapat entre el mar i la muntanya que te tot el que un petit poble turístic de la costa catalana pot desitjar: comerços, parada de tren, la autopista C-32 a 2 Km, dos hospitals a menys de 10 minuts i un càmping preciós que just on estem nosaltres.

És un càmping a peu de platja, i quan dic això vull dir que estem a menys de 50 metres del mar mediterrani i les muntanyes del Montnegre les tenim a menys de 5 km de distància . Els bungalows dels nostres grups estan a menys de 2 minuts de la sorra de la platja, literalment.

És un càmping amb tots els serveis que un càmping modern de avui dia ofereix: piscina gran, buffet-menjador amb vistes al mar, pista de tenis y una gran platja per poder gaudir.

Els bungalows en els quals allotgem als nostres nens en la seva gran majoria son considerats d’alts standing: dos plantes, dutxa i banyera, porxo amb cadires i taula de fusta, i funcionen amb tarja magnètica. I la disposició d’aquests, facilita el control per part de Mestres i Professors.

El menjar es fa en un meravellós restaurant amb vistes al mar en el qual els nens i nenes gaudeixen d’un self-service en el qual poden menjar tot el que vulguin d’una dieta variada i el més saludable possible.

 TOSSA DE MAR

És un poblet considerat “paradís blau”, situat en plena Costa Brava catalana i amb milers d’anys d’antiguitat. És un diamant en brut per qualsevol visitant: ruïnes romanes, una muralla a la platja, caletes meravelloses. La cultura, diversió y gastronomia a la zona són infinites.

El càmping està situat a 3 km del poble i es dedica exclusivament a grups escolars i esportius de nens i nenes, per aquest motiu ha estat dissenyat amb una finalitat molt pràctica i recreativa. Tant els seus bungalows com les moltes zones d’esbarjo pels grups: piscina enorme, pista de futbol sala, bàsquet, mini golf, camps de futbol de gespa natural i un gran bosc en el qual Grupos Organizados realitza multitud d’activitats.

Els nostres bungalows són de 6 places i dissenyats per a grups de nens i nenes. Pràctics i resistents amb molt espai entre ells i en plena natura. Tots disposen de lavabo amb dutxa i amb una calefacció centralitzada pels mesos de menys calor. Tots de fusta. Estan disposats de manera que els Mestres/Professors puguin controlar els seus grups sense cap problema.  .

El menjar es en un fantàstic menjador al costat de la piscina en el qual els nens i nenes poden gaudir d’un self-service abundant, equilibrat i variat. I sempre poden menjar a plaer.

En ambdós centres  Grupos Organizados te els seus propis centres d’aventura construïts per nosaltres mateixos seguint sempre totes les normatives europees vigents i certificats per enginyers i fitosanitaris. De la mateixa manera tenim els respectius permisos de capitania marítima per realitza les nostres activitats relacionades amb el mar.

Tot el nostre personal relacionat amb les activitats està titulat d’una manera o una altra, per unes activitats o unes altres, i disposem sempre de totes les assegurances que calen per la nostra activitat, tant de responsabilitat civil com per les diferents activitats.