El nostre objectiu te dos propòsits clars i complementaris. Que tots els nens i nenes gaudeixin d’una estada única e inoblidable, i el més important, que ho facin en anglès. Això ho aconseguim creant un context al voltant dels nens i nenes de diversió en tots els seus aspectes: activitats físico-esportives  en el medi natural, jocs, valls, cançons, mar, muntanya,... que fan  que el nen/a es diverteixi sense parar però sempre acompanyats pels seus monitors nadius que d’aquesta manera asseguren que el nen o nena mai deixi de practicar l’anglès.

NUESTROS OBJETIVOSAmb tot això aconseguim que els nens i nenes s’adonin que l’anglès que estudien a les aules serveix per alguna cosa, que te un sentit, que hi ha una llum al final del túnel. Nosaltres treballem el “Real English”, l’anglès real, no treballem sobre l’anglès sinó que fem que els nens i nenes visquin en anglès. Tota aquesta manera de fer, els fa veure l’anglès d’una altra manera, amb il·lusió, amb estima i aquesta és la reacció que nosaltres cerquem.

 L’anglès és meravellós, és futur, és amics, és coneixement, és un món que els nens i nenes no poden arribar a veure des de les seves cadires a les aules amb un llibre de gramàtica a les seves mans que normalment no entenen i els avorreix. Aquests anglès fresc, diferent, amè, oral, viu, actiu és l’anglès de Grupos Organizados.