Els nostres programes estan dissenyats  per que tots i cadascun dels nens i nenes que vinguin es sentin inclosos, que tinguin el seu espai, en definitiva que tots puguin aprendre-practicar anglès divertint-se de la mateixa manera sense exclusions.

Així els nostres programes estan dissenyats per que les activitats, la diversió i l’anglès es barregin d’una manera especial en la qual tots els nens i nenes es sentin còmodes per aprendre.

Ens basem en gran part en la teoria de les intel·ligències múltiples de Gradner per crear programes en els quals la proposta per aprendre la llengua anglesa es realitza a través de molts canals: el ball, la cançó, el joc, el dibuix, el text, la imatge, l’esport... d’aquesta manera ens assegurem arribar a totes les necessitats d’aprenentatge.

Així el nen/a es troba sempre immers en la llengua anglesa, però d’una manera propera a la seva visió del món, en la qual pugui desenvolupar les seves diferents fases d’aprenentatge d’una manera natural i sense barreres.

Grupos Organizados tracta la llengua anglesa de manera inclusiva per que així absolutament tots els nens i nenes tinguin quelcom a dir amb nosaltres, però en anglès, com no podia ser d’una altra manera.

PROGRAMA SETMANAL ORIENTATIU

PROGRAMA