Grupos Organizados és molt conscient de la feina que representa per un mestre o professor organitzar i portar a terme una sortida com la nostra English Week i per aquest motiu sempre posem a la seva disposició tot el nostre ajut i experiència de la manera més personal possible, be sigui via email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon: 972 340638.

Tots els mestres i professors que contacten amb nosaltres reben una carta tipus que tenen a continuació en la qual absolutament tot el que refereix a l’estada que totalment explicat i concretat, però tot hi així sempre aconsellem que es truqui per telèfon a la nostra central de reserves al 972 340638 per rebre un tracte molt més personal i resoldre així qualsevol dubte que pogués sorgir.

És molt important que mestres, professors i centres tinguin molt clar que Grupos Organizados com a empresa seriosa que som i amb més de 15 anys d’experiència en el sector estem al dia en tots els aspectes legals pertinents que impliquen la nostra actividad: PÒLISSA DE RESPONSABLITAT CIVIL, PÒLISSA DE LES ACTIVITATS QUE REALITZEM, CONTRACTE DEL PERSONAL I LES SEVES TITULACIONS, I LA CERTIFICACIÓ DELS NOSTRES PARCS D’AVENTURA PER PART D’INGENYERS ESPECIALITZATS.

Et pots descarregar la nostra CARTA INFORMATIVA:

DISTRIBUCIÓ DELS BUNGALOWS:

Nosaltres indicarem al grup amb antelació quants alumnes aniran a cada bungalow. Per poder distribuir el grup el més ràpid possible a l’arribada, el mestre/professor ens portarà els grups dels bungalows fets. Així podrem col·locar el grup de la manera més pràctica possible, que tots estiguin el més junts possible per així facilitar la tasca de control dels mestres i professors.

NIVELL D’ANGLÈS:

Nosaltres dividim el grup gran d’alumnes en grupets més petits per aprofitar millor la pràctica oral de la llengua en algunes activitats complint la ràtio 1-10. Així aquests grups realitzaran algunes activitats junts (activitats esportives: nàutics, aventura...) i d’altres en grupets més petits: explicacions, activitats i jocs relacionats amb la llengua directament. Així ens assegurem d’un tracte més directe i la participació de tots els alumnes. Els mestres/professors poden fer fins i tot els sub-grups per així aconseguir grupets equilibrats i amb bon comportament.

INFORMACIÓ D’INTERÈS ADICIONAL

COM CONFIRMAR LA RESERVA?

  1. Trucar per re-confirmar les dates: 972 340638
  2. Emplenar i enviar via email o fax el full de reserva: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o fax:972 340638
  3. Realitzar l’ingrés del dipòsit o paga i senyal.

AFEGIR SERVEIS/DIES A L’ESTADA:

Quan el viatge del grup és molt llarg, pot ser que el grup vulgui realitzar el viatge en Diumenge, arribant al centre per la tarda. Així els alumnes estaran més descansats per començar el programa el dia següent. Això implicaria afegir algun servei a l’estada:

SOPAR(Diumenge) 12€+DORMIR(Nit Diumenge) 16€+ ESMORZAR (Dilluns) 5€ = 33€

DORMIR(Diumenge) 16€ + ESMORZAR (Dilluns) 5€ El sopar el portarien els alumnes tipus pícnic = 21 €

Els grups per poder realitzar la reserva pertinent, un cop reservades les dates...etc, han d’omplir aquest Certificat de la reserva, sellejar-lo i enviar-lo a Grupos Organizados per que puguem realitzar la reserva.