Grupos Organizados és molt conscient del treball que representa per a un mestre, professor o pare organitzar i realitzar una sortida com el nostre Summer Camp i per aquest motiu sempre posem a la seva disposició tota la nostra ajuda i experiència de la manera més personal possible, bé sigui per email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon: 972 340 638.

Tots els mestres, professors o pares que contacten amb nosaltres reben una carta tipus com la qual aquí tenen a continuació en la qual queda tot molt bé explicat i concretat, però àdhuc i així sempre aconsellem que cridin al nostre departament de reserves al 972 340 638 per rebre així un tracte personal i resoldre qualsevol dubte que pogués aparèixer.

És important que els professors i centres sàpiguen per endavant que Grups Organitzats com a empresa seriosa que és i amb més de 15 anys d'experiència en el sector està absolutament al dia en tots els aspectes legals pertinents: PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL, PÒLISSA DE LES ACTIVITATS QUE REALITZEM, CONTRACTE DEL PERSONAL I LES SEVES TITULACIONS, I LA CERTIFICACIÓ DELS NOSTRES PARCS D'AVENTURA PER PART D'ENGINYERS ESPECIALITZATS.DISTRIBUCIÓ DE LES CASETES:

Nosaltres els indicarem amb antelació quants alumnes aniran en cada bungaló. Per poder distribuir al grup de forma ràpida i còmoda a l'arribada, el professor ens portarà els grups ja formats. Així el grup es col·locarà de la manera més pràctica perquè estiguin tots el més junts possibles per així facilitar el control per part dels professors o mestres.

NIVELL D'ANGLÈS

Nosaltres dividim el grup gran en grups petits per aprofitar millor la pràctica oral. Aquesta selecció és solament per a les sessions de pràctiques. El grup gran realitzarà tots els esports (*hípica, aire lliure, aquàtics) junts. Si els professors desitgen agrupar segons nivell d'Inglés, no lliurarà les llistes en arribar.


INFORMACIÓ D'INTERÈS ADDICIONAL


COM CONFIRMAR LA SEVA RESERVA?

1. Trucar per a re-confirmar dates: 972 340 638

2. Completar i manar la fulla de reserva.

3. Realitzar l'ingrés del dipòsit.


*Els grups per poder realitzar la reserva pertinent reben aquest certificat que han d'emplenar i segellar perquè Grupos Organizados pugui realitzar la reserva.