Els monitors nadius són sense cap mena de dubte un dels nostres forts.

Tot el nostre equip de monitors de grup, és a dir, l’equip de monitors que està amb els grups d’alumnes  durant tot el programa setmanal de Dilluns a Divendres, matí i tarda són únicament angloparlants, millor encara, no parlen ni Català ni Castellà.

Tot l’equip de monitors al complert ha estat triat mitjançant una exhaustiva selecció  per part de l’equip directiu de Grupos Organizados.

Quan arriba un grup a qualssevol dels nostres centres, se li assignen uns monitors de grup, sempre tenint en compte la ràtio que mai supera els 1-10. Així, si per exemple arriba un grup de L’Hospitalet de 47 nens i nenes de 2ºn de la ESO,  tindran un grup de 5 monitors esperant-los uniformats i motivats per estar amb ells fins que marxin i la seva única missió és la d’aconseguir que aquells nens i nenes gaudeixin al màxim de la seva estada amb tot el que això significa

NUESTROS MONITORESD’aquesta manera aconseguim que aquell grup de nens i nenes estableixin el “bond”, el  “vincle humà” amb el seu grup de monitors,  ja que estaran amb ells al llarg de tot el programa setmanal.  Només així aconseguirem aquell afecte que els nens i nenes tenen vers els seus monitors i viceversa.

El tracte humà dels monitors és un dels aspectes més treballats durant l’entrenament amb Grupos Organizados anterior a l’arribada dels grups. Grupos Organizados sap perfectament que si el monitor no aconsegueix  crear aquest vincle màgic amb el seu grup res serà possible, i l’anglès no fluirà amb total naturalitat entre monitors i alumnes, que en el fons és la finalitat de tota l’estada.

L’anglès en totes les seves vessants està remarcat al llarg de tot l’entrenament dels monitors com la base de tota la seva tasca. Ells coneixen l’anglès a la perfecció però som nosaltres que els ensenyem a ensenyar-lo: parlar a poc a poc, ser expressiu, llenguatge corporal, saber posar-se al nivell dels alumnes i molts aspectes més del que representa la didàctica de la llengua anglesa.

Amb tot això podem dir i assegurar que Grupos Organizados posa l’equip de monitors nadius en el centre del seu interès i preocupació temporada rere temporada per que així la qualitat del servei, bé sigui pel que fa al tracte humà com pel que fa la mateixa pràctica de la llengua anglesa per part de tots els nens i nenes que vinguin sigui exquisit.