La  gran diferència entre Grupos Organizados  i tota la resta d’estades en anglès que es poden trobar avui dia al mercat te un nom molt clar: LA IMMERSIÓ TOTAL EN L’ANGLÈS que viuen i gaudeixen tots els nens i nenes que venen, i que només nosaltres podem assegurar i garantir.

QUE NOS DIFERENCIA1Això significa que a cada grup que ens arriba només se li parlarà en anglès del mateix moment de l`arribada fins que tornen a pujar al bus per acomiadar-se, que també es farà en anglès. Així, nosaltres no realitzem classes d’anglès, no tenim certes hores d’anglès al dia com fan la majoria. Nosaltres simplement ho fem absolutament tot en anglès, i això ho aconseguim gràcies al nostre equip de més de 40 monitors nadius que són exhaustivament seleccionats  i entrenats per fer que tots els nens i nenes es diverteixin i practiquin anglès durant tot el dia sense descans.

Per aquesta simple raó Grupos Organizados defuig del context dels llibres i la gramàtica per centrar-se en la practica oral de la llengua anglesa en un context que aconsegueixi que cada un dels alumnes aprengui-practiqui anglès sense adonar-se`n, és a dir, que l’anglès flueixi d’una manera diferent.

Així, el contacte humà entre els nens i nenes i els seus monitors nadius cada dia durant un mínim de 7 hores, amés de les hores que passen junts a la discoteca, piscina... tot això fa que entre ells acabi naixent un vincle d’amistat meravellós, i tot mitjançant la llengua anglesa. Aquesta és la màgia que aconsegueix Grupos Organizados, aquesta és la gran diferència.