que hacemosGrupos Organizados és una empresa especialitzada en la realització d’estades d’immersió total en la llengua anglesa per grups escolars; bé siguin de primària o secundària, ja que portem més de 20 anys treballant amb alumnes de tot l’estat espanyol, de totes les edats a partir de 8-9 anys durant més de 20 anys.

 La nostra tasca està centrada en aconseguir crear un context ideal per que la pràctica de l’anglès sigui quelcom divertit. Aquest objectiu central, Grupos Organizados l’assoleix mitjançant una amplia infraestructura que fa possible la realització per part dels nens i nenes d’infinitat d’activitats Fícico-Esportives en el medi natural, tant al mar com a la muntanya, ja que els boscos i el mar mediterrani ens ho posen molt fàcil.

 L’altre peça clau del nostre èxit es sense cap mena de dubte l’ampli equip de MONITORS NADIUS que realitzen totes les activitats amb els alumnes i només parlen anglès. D’aquesta manera assegurem la pràctica de l’anglès per part de tots i cadascun dels nens i nenes.

 Amb tots aquests elements bàsics GRUPOS ORGANIZADOS REAITZA SETMANES I PROGRAMES FETS A MIDA para cada grup, tenint en compte tant l’edat com el nivell d’anglès del grup.