que es ew buenaLa nostra “English Week” és sense cap mena de dubtes el producte estrella de Grupos Organizados. És una estada centrada en la pràctica de l’anglès per part dels alumnes amb els nostres monitors nadius, mitjançant una intensa convivència amb ells i la realització d’infinitats d’activitats en el medi natural.

És una estada pensada per que els alumnes entrin de dret en el que nosaltres anomenem “real english”, és a dir, l’anglès real, el de veritat. Volem que els nens i nenes visquin en primera persona la llengua anglesa en un context real de comunicació i així es facin conscients de que tot allò que estudien a l’escola o en l’institut te un sentit final real.

Per que total aquesta filosofia es pugui dur a terme de manera satisfactòria fem que els nens i nenes estiguin immersos en un context i un entorn en els quals la pràctica de l’anglès es converteixi en una obligació ja que tot el nostre equip de professionals només es comunica amb els alumnes en anglès; des del director fins els monitors d’activitats.

Els alumnes gaudeixen d’un programa variat i adequat al seu nivell d’anglès i a la seva edat. Les estrelles d’aquest programa pels nens i nenes són les activitats físico-esportives en el medi natural com són: les activitats nàutiques al mar i els nostres parcs d’aventura a la muntanya. Activitats que es realitzen totalment en anglès, permetent-nos així, introduir als alumnes a la llengua anglesa mitjançant activitats que els apassionen com el Caiac, el tir amb arc, les tirolines, la orientació... entre moltes d’altres.

Així Grupos Organizados utilitza la “English Week” per dissenyar programes fets a mida per cada grup d’alumnes, tenint en compte la seva edat i el nivell d’anglès. Els professors poden o no participar, ja que durant la  major part del dia, ens fem totalment responsables dels nens i nenes.

En definitiva els nens i nenes acaben vivint una experiència intensa a la qual el contacte humà és el més important, la diversió és el comú denominador i la llengua anglesa és la raó de ser. Així, d’una manera natural tots acaben gaudint, divertint-se i aprenent anglès sense adonar-se’n.

És una estada de 5 dies i 4 nits, els grups poden arribar durant el matí de Dilluns a partir de les 09:00 i sortir durant la tarda de Divendres fins les 18:00 i sempre incloent  tots els àpats, des del dinar de Dilluns de l’arribada fins el de Divendres a la sortida. Això significa que incloem la pensió completa amb allotjament en bungalows de fusta i els tres àpats diaris en un meravellós self-service. Amés de totes les  activitats, material pedagògic entre moltes altres coses.

Tot això és la màgia de la “English Week” de Grupos Organizados.